ذهن نشین

I'm Sekai and that's all

ذهن نشین

I'm Sekai and that's all

سلام خوش آمدید

دو تا نکته baking

جمعه, ۱۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۱:۰۹ ب.ظ

اول از همه بگم رو آوردم به تارت درست کردن.چرا کیک نه؟

کیک هیجان قبلش رو برام از دست داده.ایزی!!!

 

دو تا نکته بود گفتم اینجا اشتراک بذارم. راجع به تارت انبه!

اره تارت انبه. درست کردنش برای اینکه زیادی شیرین نشه و دلو بزنه قلق می خواد.

انبه ذاتا شیرینه و مثل پای سیب لازم نیست اول سیب رو با کره شیرین کرد( البته این یک روشه و روشهای دیگه زیاده)

 

1/ تارت انبه نیاز به لایه دومی برای خودش داره،چرا که باید یه طوری طعم شیرین زیادش کاور شه یا جبران شه

و 2/ اینکه مقدار زیاد نباید ازش استفاده کرد.

روش دیگه ای برای کنترل شیرینی ش که به ذهنم رسید ،سه پریم/ ترکیب کردن مانگو با یه میوه ترشه یا شور.

البته این روباید امتحان کنم. چون مطمئن نیستم ازش

ما معمولا بعد از انبه خوردن آب می خوریم.که یعنی غلظت قندش بالاست و جز راه یه میوه ترش کنارش باید یه فکر دیگه بکنم.

 

جیزی الان به ذهنم نمی رسه.

هرچند واقعا تارتش افتضاح نشده بود و فقط مشکل، قند زیادش بود.

یا شاید هم بشه به شکل کرامبل درآوردش ، و لایه خیلی نازکی از مانگو لاش گذاشت و کراست روی تارت،

 یه حالت نمکی طور داشته باشه ، مثل بیسکوییت ، تا طعم های شیرین انبه و نمک خنثی شن.

 

هرچند اکلر نیاوران ، خامه شیرینی رو انبه ای کرده بود و خب منم کنار تارت این کار رو کردم،

( مثلا خیلی خفنم!) -( باشه اینطور فکر کن دختر) + اینا واگویه س توجه نکنین. و چرا می نویسم؟ چون دلم میخواد! :)

و تیکه های انبه رو روی خامه گذاشته بود. ولی الان دغدغه من تارت انبه ایه که شیرین نباشه

 

هر ایده ای رو با جون دل می پذیرم:) 

  • ۰۰/۰۶/۱۲
  • Sekai desu

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.