ذهن نشین

I'm Sekai and that's all

ذهن نشین

I'm Sekai and that's all

سلام خوش آمدید

۳ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

داشتم فکر میکردم چرا هر چی میدوم دیرتر به دست میاد؟

 

میخوام سعی کنم از دست بدم به جای اینکه به فکر اضافه کردن تو زندگیم باشم.

تلاش کن از دست بدی - هر چیزی رو که دوست داری به دست بیاری.

 

برخلاف همیشه پیش میرم.

 

این کار برای این نیت که از دست بدم تا بیشتر به دست بیارم نیست.در پشت پرده این عادت، یه تکیه گاه فکری محکم ایجاد میکنه.

البته یه چیزایی هست که چهارچوب منه. ولی اونا رو هم چالش میکشم.

و چرا باید اینکار رو بکنم؟

      - قدرت در نترسیدن از   از دست دادنه . میخواد نام باشه، قدرت باشه ، زیبایی باشه.

این عادت کلیشه هایی که باعث این فکر میشه که ((با این کار من حالا آدم موفق تری هستم ))  رو از ریشه میکنه.

       -  غریزه م میگه نتیجه ش خوبه.

      - چهارچوب هام فرسوده م کرده

 

 

* +  هیچ چیز قرار نیست دائمی باشه. اینم جزو راهمه برای اینکه بدونم چرا دارم نفس میکشم.

 

 

  • ۰ نظر
  • ۲۶ شهریور ۰۰ ، ۰۰:۳۳
  • Sekai desu
برای نمایش مطلب باید رمز عبور را وارد کنید
  • ۱۴ شهریور ۰۰ ، ۲۲:۲۲
  • Sekai desu

اول از همه بگم رو آوردم به تارت درست کردن.چرا کیک نه؟

کیک هیجان قبلش رو برام از دست داده.ایزی!!!

 

دو تا نکته بود گفتم اینجا اشتراک بذارم. راجع به تارت انبه!

اره تارت انبه. درست کردنش برای اینکه زیادی شیرین نشه و دلو بزنه قلق می خواد.

انبه ذاتا شیرینه و مثل پای سیب لازم نیست اول سیب رو با کره شیرین کرد( البته این یک روشه و روشهای دیگه زیاده)

 

1/ تارت انبه نیاز به لایه دومی برای خودش داره،چرا که باید یه طوری طعم شیرین زیادش کاور شه یا جبران شه

و 2/ اینکه مقدار زیاد نباید ازش استفاده کرد.

روش دیگه ای برای کنترل شیرینی ش که به ذهنم رسید ،سه پریم/ ترکیب کردن مانگو با یه میوه ترشه یا شور.

البته این روباید امتحان کنم. چون مطمئن نیستم ازش

ما معمولا بعد از انبه خوردن آب می خوریم.که یعنی غلظت قندش بالاست و جز راه یه میوه ترش کنارش باید یه فکر دیگه بکنم.

 

جیزی الان به ذهنم نمی رسه.

هرچند واقعا تارتش افتضاح نشده بود و فقط مشکل، قند زیادش بود.

یا شاید هم بشه به شکل کرامبل درآوردش ، و لایه خیلی نازکی از مانگو لاش گذاشت و کراست روی تارت،

 یه حالت نمکی طور داشته باشه ، مثل بیسکوییت ، تا طعم های شیرین انبه و نمک خنثی شن.

 

هرچند اکلر نیاوران ، خامه شیرینی رو انبه ای کرده بود و خب منم کنار تارت این کار رو کردم،

( مثلا خیلی خفنم!) -( باشه اینطور فکر کن دختر) + اینا واگویه س توجه نکنین. و چرا می نویسم؟ چون دلم میخواد! :)

و تیکه های انبه رو روی خامه گذاشته بود. ولی الان دغدغه من تارت انبه ایه که شیرین نباشه

 

هر ایده ای رو با جون دل می پذیرم:) 

  • ۰ نظر
  • ۱۲ شهریور ۰۰ ، ۲۳:۰۹
  • Sekai desu